Ik sport 5 keer per week, probeer dagelijks mijn mindfulness oefeningen in mijn leven te integreren, ik eet zoveel mogelijk wholefood vegan.

Inmiddels ben ik 1,5 jaar in remissie, en dat is heel uitzonderlijk volgens mijn oncoloog Punt (AMC), hij heeft wel gezegd dat ik maar 1 à 2 procent kans heb dat mijn kanker NIET terugkomt, ook vanwege de braf-mutatie.

De braf-mutatie heeft een grote kans op uitzaaiing naar de hersenen heb ik op een speciale Braf’afdeling’ van Colontown geleerd doordat twee lotgenoten daar uitzaaiingen bleken te hebben in hun hoofd. Er was ook een powerpoint-presentatie waar dat in stond van een Amerikaans oncologisch instituut wat ik naar Punt gestuurd heb met het verzoek mijn hoofd voortaan mee te nemen met de ct-scan.

De volgende ct-scan is in december en wanneer deze ook goed is dan gaan we naar om de 6 maanden.

Sinds 1 mei 2019 werk ik niet meer bij Vakmanstad op mijn eigen verzoek, ik wil graag vrij zijn. Ik mag altijd terug komen en dat is fijn!

Binnenkort sta o.a. ik in een artikel in Womans Health, in oktober komt het blad van de MMV een interview met mij afnemen voor het kerstnummer van het prachtige tijdschrift Uitzicht waar ik altijd heel veel leer over complementaire zorg en voeding.

Colontown heeft ook een geweldige ‘afdeling’ genaamd ‘the healthy gut and fitness café’ waar ik onderstaand artikel tegen kwam over het positieve effect van sporten bij o.a. darmkanker.

Welcome to COLONTOWN