De uitslag van de ct scan was gunstig.

De uitzaaiingen zijn verder qua grootte afgenomen; van mijn hals hadden ze het over van 8 naar 6 mm en hetzelfde resultaat bij een lymfe (de andere is niet genoemd maar ook afgenomen).

Ik voel me goed, ik sport en ga weer af en toe naar mijn werk wat ik beide heel fijn vind.

Donderdag 26 oktober 2017 begint mijn onderhoudskuur met infuus medicijn Avastin (zonder vervelende bijwerkingen) en begin ik weer met het slikken van de chemo tabletten Capecitabine in een lagere dosis (1500-> 900 mg twee maal daags) zonder pauzeweek. Tijdens deze kuur kan de dosis verder afnemen.

Ik ga ook nog een second opinion aanvragen volgende week bij een academisch ziekenhuis waar ze immunologie therapie voorschrijven, al is het misschien wel onmogelijk voor mij om te krijgen omdat vooral uitbehandelde pati├źnten hiervoor in aanmerkingen lijken te komen.

Ik weet nog niet bij welk ziekenhuis. Wordt vervolgd….