Net bij oncoloog geweest.

Ik was vorige week op vakantie in Kent, Engeland, van de een op de andere dag gestopt met de chemopillen omdat de pijn in mijn voeten te erg werd.

Ik weet nu wat ze bedoelen met kwaliteit van leven.

Ik mocht nog een week pilvrij blijven, om alles verder te laten herstellen, en dan zou ik weer beginnen met het slikken van Capecitabine en om de drie weken het infuus Avastin. Dit was het plan maar dat is achteraf nooit gebeurd.

 

Alle bloedwaardes waren goed op de bloedplaatjes na, die wil ze extra gemeten hebben binnenkort.

Ook de marker in mijn bloed was omlaag, ik zei maar die werkt toch niet bij mij? Toen antwoordde ze dat hij nog nooit zo laag was en dat dat toch heel positief is.

Ik ben blij, zeker ook dat ik nog een week kan herstellen. Èn de zon schijnt

Ik ga nu via mijn huisarts een second opinion regelen bij het Radboud in Nijmegen.

Ik wil daar onderzoeken of ik in aanmerking kan komen voor immunologie en of het operatief verwijderen van mijn drie uitzaaiingen; één bij mijn sleutelbeen en in twee lymfeklieren in de buurt van mijn verwijderde (dikke)darmtumor.